LOGO

حیدرامیرپور-هنر - زندگی
باسلام وعرض ارادت به کلیه دوستان عزیز وخوشحالم از اینکه از وب اینجانب دیدن میفرمایید موفق باشید
امیرپور
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px

رفع کم خونی در ماه رمضان


اخبار برگزیده
1
چهار شنبه 2 خرداد ماه 1397 ساعت 10:30

رفع کم خونی در ماه رمضان

غذا و تغذیه> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی، غذایی مفید برای تقویت عمومی بدن افراد به ویژه زنان، دختران جوان و مبتلایان به کم‌خونی معرفی کرد.

حلیم کالری زیادی دارد و حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، گروه ویتامین B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، روی، منیزیم، فیبر و فولات است.

برای بررسی خواص حلیم و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص حلیم

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص حلیم اظهار کرد: این غذا برای ناراحتی‌های گوارشی، تنفسی و روده‌های تحریک‌پذیر مفید است و نقش مؤثری در نرمی سینه و کارکرد بهتر روده‌ها دارد.

وی درباره خواص دیگر حلیم بیان کرد: این غذا التهابات مفاصل را رفع می‌کند و اگر در وعده سحری مصرف شود از احساس گرسنگی در طول روز جلوگیری می‌کند؛ حلیم به علت داشتن آهن و ویتامین B۱۲ برای تقویت عمومی بدن افراد به ویژه زنان، دختران جوان و مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مناسب بودن حلیم برای کودکان در حال رشد، افزود: منیزیم و کلسیم موجود در این غذا استخوان‌ها را تقویت می‌کند و موجب رفع پوکی استخوان و آرتروز می‌شود؛ حلیم برای افراد لاغر مفید است و  چاقی اشخاص را به همراه دارد.

عظمایی تأکید کرد: حلیم غذایی بسیار سالم و مقوی است، اما مبتلایان به چربی، قند و فشارخون بالا باید در مصرف آن احتیاط کنند؛ برای افزایش ارزش غذایی حلیم بهتر است از گندم همراه با سبوس یا جوانه گندم در پخت این غذا استفاده شود.
مصرف حلیم مانده؛ ممنوع

وی تصریح کرد: افراد باید از مصرف حلیم مانده به شدت پرهیز کنند، زیرا موجب ناراحتی‌های گوارشی و مسمومیت غذایی می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: از اضافه کردن شکر و روغن صنعتی به حلیم در وعده افطار باید خودداری شود، زیرا معده را تحریک می‌کند و افزایش وزن و عطش شدید را به همراه دارد؛ بنابراین افراد باید آب زیادی بنوشند که این سبب نفخ در معده و روده می‌شود.

عظمایی گفت: افراد باید حلیم را در خانه بپزند یا حتی‌الامکان آن را از مکان‌های مطمئن خریداری کنند؛ این غذا طبع گرمی دارد بنابراین برای افراد سردمزاج بسیار مفید است؛ اشخاصی که مزاج گرم دارند نباید در مصرف حلیم زیاده‌روی کنند.

وی یادآور شد: افراد پس از پختن حلیم باید آن را در ظروف شیشه‌ای بریزند و از ریختن آن در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به صورت داغ پرهیز کنند.

منبع:شفاآنلاین

روند صعودی قیمت ذرت کند




» 6 1ساله بودم که روسپی عمویم شدم!!! - اخبار داغ ( یکشنبه 27 آبان 1397 )
» چهره معروف اینستاگرام بازیگر شد/عکس ( یکشنبه 27 آبان 1397 )
» سنی دییره ( جمعه 25 آبان 1397 )
» شوخی اکبر عبدی با بهاره رهنما +عکس ( جمعه 25 آبان 1397 )
» زنده شدن پیرمرد ۹۵ ساله در مراسم تشییع جنازه! +عکس ( جمعه 25 آبان 1397 )
» معجزه دلقک ( چهارشنبه 23 آبان 1397 )
» احترام برومند با انتشار این عکس نوشت: ( چهارشنبه 23 آبان 1397 )
» چند راهکار ساده که آرامش ذهن شما را تضمین می کند! ( دوشنبه 21 آبان 1397 )
» خودت ( دوشنبه 21 آبان 1397 )
» کار طارمی و سحر قریشی به شکایت کشید ( یکشنبه 20 آبان 1397 )
درباره ما

باسلام وعرض ارادت به کلیه دوستان عزیز وخوشحالم از اینکه از وب اینجانب دیدن میفرمایید موفق باشید
امیرپور
ایجاد کننده وبلاگ : حیدر امیرپور
banner 240x200px

آمار سایت

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

کدهای شما


FreeCod Fall Hafez


کد شمارش معکوس سال نو

كد تصویر تصادفی

كد عكس تصادفی