LOGO

حیدرامیرپور-هنر - زندگی
باسلام وعرض ارادت به کلیه دوستان عزیز وخوشحالم از اینکه از وب اینجانب دیدن میفرمایید موفق باشید
امیرپور
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px

خواص ذرت را بهتر بشناسید امید جعفری آبان ۱۰, ۱۳۹۷ نوشتن دیدگاه

خواص ذرت را بهتر بشناسید

ذرت : 11 خاصیت فوق العاده این دانه‌های طلایی بر سلامت بدن چیست؟

ذرت که ما ایرانی‌ها آن را با عنوان‌های مختلف استفاده می‌کنیم دارای مزه و طعم فوق‌العاده‌ای است. ذرت بو داده و ذرت مکزیکی از جمله فراورده‌های حاصل از ذرت هستند. ذرت علاوه بر طعم دارای خواص سلامتی نیز هست. به همین واسطه امروز در جیمیتو پیرو بررسی مواد غذایی برای شناخت بیشتر آن‌ها به سراغ خواص ذرت رفته‌ایم. همراه ما باشید.

ذرت

از جمله غلات مهم ذرت، است که ابتدا در قاره امریکا و سپس در تمام دنیا کشت و برداشت می‌شود. خواص ذرت شامل کنترل بیماری دیابت و جلوگیری از بیماری‌های قلبی، کاهش فشار خون و همچنین کاهش نقص لوله عصبی در زمان رشد جنین است. این دانه‌های طلایی یکی از محبوب‌ترین غلات شناخته شده در جهان و غذای اصلی برخی از کشورها است.

 ذرت دارای فراورده‌های غذایی فراوانی است که از جمله آن‌ها آرد ذرت و شربت ذرت است. آرد ذرت از آرد کردن درت زرد یا سفید به دست می‌آید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا باشد باید آرد با یا مواد مغذی دیگر به مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین تقویت کرد. آرد ذرت را نمی‌توان به مدت زیاد نگهداری کرد چرا که روغن درون آن می‌تواند باعث فساد شود.

شربت ذرت، ماده‌ای است که از نشاستهٔ ذرت تهیه می‌شود و به‌عنوان حجم دهنده و شیرین‌کننده در مواد غذایی تجاری و بسیاری از صنایع از جمله، صنعت نفت کاربردهای فراوانی دارد. به گفتهٔ پژوهشگران مصرف آن در انسان ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد.

ارزش غذایی ذرت

ذرت، مورد بحث ما ذرت‌های خوراکی است چرا که این دانه‌های طلایی دارای انواع گوناگون برای استفاده‌های مختلف است مخصوصاً در زمینه مصرف دام و طیور. لذا شما در ذرت‌های خوراکی می‌توانید شاهد وجود مواد مغذی فراوانی باشید. بر اساس گزارش‌های داده شده در مورد ذرت توسط سازمان غذایی امریکا، ذرت نه‌تنها کالری لازم برای متابولیسم روزانه را فراهم می‌کند بلکه دارای ویتامین‌های E، B و A به همراه سایر مواد معدنی است.

محتوای فیبر بالای آن می‌تواند تضمینی برای کاهش احتمال بروز انواع بیماری‌های گوارشی و سرطان‌های خاص باشد و همچنین خاصیت لاغر کنندگی و کاهش چربی‌های درون عروق را نیز دارد. آنتی اکسیدانی بودن ذرت، به واسطه داشتن مواد مغذی و معدی از دیگر مزایای آن است چرا که می‌تواند ضد سرطان و افزایش دهنده سلامتی بدن باشد. از جمله خواص آنتی اکسیدان ها جلوگیری از بروز بیماری شایع آلزایمر است.

ذرت

در هر ۱۰۰ گرم از ذرت پخته شده شما شاهد وجود:

مواد مغذی

  • انرژی ۸۶ کیلوکالری ۴ درصد نیاز روزانه
  • کربوهیدرات ۱۸٫۷ گرم ۱۴ درصد نیاز روزانه
  • پروتئین ۱ گرم ۲ درصد نیاز روزانه
  • چربی کل ۰٫۳ گرم ۳ درصد نیاز روزانه
  • کلسترول ۰ میلی‌گرم ۰ درصد نیاز روزانه
  • فیبرخوراکی ۱٫۶ گرم ۴ درصد نیاز روزانه

ویتامین‌ها

  • اسیدفولیک ۸ میکروگرم ۲ درصد نیاز روزانه
  • نیاسین ۰٫۴ میلی‌گرم ۲٫۵ درصد نیاز روزانه
  • پیریدوکسین ۰٫۰۴ میلی‌گرم ۳٫۵ درصد نیاز روزانه
  • ریبوفلاوین ۰٫۰۴ میلی‌گرم ۳ درصد نیاز روزانه
  • تیامین ۰٫۰۲ میلی‌گرم ۲٫۵ درصد نیاز روزانه
  • ویتامین ث ۴۳ میلی‌گرم ۴۳ درصد نیاز روزانه
  • ویتامین A 1283 واحد ۲٫۵ درصد نیاز روزانه

مواد معدنی

  • کلسیم ۱۲ میلی‌گرم ۱٫۶ درصد نیاز روزانه
  • مس ۰٫۱۰۴ میلی‌گرم ۱۱٫۵ درصد نیاز روزانه
  • آهن ۰٫۳۲ میلی‌گرم ۴ درصد نیاز روزانه
  • منیزیم ۹ میلی‌گرم ۲ درصد نیاز روزانه
  • منگنز ۰٫۱۱۲ میلی‌گرم ۵ درصد نیاز روزانه
  • فسفر ۱۵ میلی‌گرم ۲ درصد نیاز روزانه
  • روی ۰٫۱ میلی‌گرم ۰٫۱ درصد نیاز روزانه

مواد مغذی گیاهی

  • الفاکاروتن ۰ میلی‌گرم
  • بتاکاروتن ۷۷۰ میکروگرم
  • زاکسانتین ۸۵ میکروگرم

لذا باید انتظار داشت که این دانه‌های طلایی دارای خواص سلامتی فراوانی باشد.

ذرت

خواص ذرت

همان‌طور که مشاهده کردید ذرت، به واسطه داشتن مواد مغذی فراوان دارای فواید زیادی هم هست. مهم‌ترین ویژگی که ذرت را به عنوان ماده غذایی مغذی شناسانده است، وجود ترکیبات مغذی گیاهی است که فقط در گیاهان وجود دارد و از بروز بیماری‌های شایع پیشگیری می‌کند. در ادامه خواص سلامتی که از ذرت تاکنون به اثبات رسیده است را شاهد خواهید بود.

عامل پیشگیری از هموروئید

هموروئید بیماری است که بیشتر با عنوان بواسیر شناخته می‌شود و مشکلات گوارشی در دفع به وجود می‌آورد. ذُرت به واسطه داشتن محتویات فیبر فراوان در خود می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی به مانند یبوست و هموروئید به میزان زیادی جلوگیری کند. همچنین ذرت، به عنوان یک دانه کامل از بروز سرطان‌های خاصی همانند سرطان روده بزرگ نیز پیشگیری می‌کند.

بر اساس مطالعات انجام شده بر روی فیبر ذرت، فیبر نامحلول در آن باعث بهبود حرکات روده در دفع مواد زائد از بدن می‌شود.

همچنین وجود فیبر در مواد غذایی ترشح مخاط داخلی روده و صفرا را افزایش می‌دهد که در نتیجه آن علاوه بر دفع راحت‌تر مدفوع به میزان زیادی از چربی‌های بدن نیز مصرف می‌شود. از این رو اگر شما دچار یبوست شده‌اید، خوردن ذُرت در کنار سایر مواد غذایی دارای فیبر می‌تواند مفید باشد. همچنین ذرت به واسطه داشتن فیبر در درمان مشکلات روده از جمله روده تحریک‌پذیر نیز مؤثر است.

رشد متعادل بدن

ذرت، غنی از ویتامین B، مخصوصاً نیاسین و تیامین است. تیامین حافظ سلول‌های عصبی و برای عملکرد صحیح سلول‌های عصبی وجود آن کاملاً ضروری است. کمبود نیاسین باعث بروز بیماری به نام پلاگرا می‌شود. این بیماری پوستی در مناطقی که مردم آن از سوءهاضمه رنج می‌برند شایع است. مهم‌ترین دلیلی که برای بروز پلاگرا کشف شده استفاده از ذُرت پخته به جای گوشت است. ذرت پخته حجم خیلی کمی نیاسین در خود دارد و فرد با گذشت زمان دچار پلاگرا می‌شود.

ذرت، علاوه بر موارد گفته شده، منبع خوبی برای پتوتنیک اسید که ویتامین ضروری برای انجام متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین و چربی‌ها در بدن هست. اسیدفولیک در ذرت می‌تواند باعث رشد صحیح لوله عصبی در نوزادان شود؛ بنابراین مصرف ذرت در دوران بارداری خالی از لطف نیست. دانه‌های ذرت همچنین ویتامین E لازم برای تأمین خاصیت آنتی اکسیدانی در سلول‌های بدن را در خود جمع کرده است.

ذرت

افزایش دهنده وزن

 ذرت، منبع غنی از کالری در کنار مواد مغذی است. لذا در بسیاری از موارد از ذرت به عنوان افزایش دهنده وزن استفاده می‌شود. در هر ۱۰۰ گرم از ذرت ۸۶ کیلوکالری انرژی وجود دارد و این مقدار از جمله بیشتری کالری‌های در طبقه‌بندی گیاهی است. به همین دلیل است که ذُرت میان ورزشکاران محبوبیت خاصی دارد. به واسطه داشتن کالری مناسب و همچنین شرایط کشت منعطف ذُرت در بیشتر کشورها به عنوان ماده غذایی چاق‌کننده استفاده می‌شود.

تأمین‌کننده مواد معدنی ضروری

بر اساس مطالعات علمی انجام شده روی ذرت، این ماده غذایی گیاهی خواص سلامتی زیادی به واسطه داشتن مواد معدنی برای بدن دارند. فسفر به همراه منیزیم، منگنز، روی، آهن و مس برخی از مواد معدنی لازم و ضروری برای بدن هستند که در ذُرت نیز وجود دارند. همچنین ذرت، دارای مقادیر مناسبی از سلنیوم است که در عده معدودی از غذاهای مصرفی انسان یافت می‌شود. فسفر یکی از مواد معدنی موجود در ذرت، تنظیم کننده رشد طبیعی، سلامت استخوان‌ها و همچنین تضمین کننده عملکرد مطلوب کلیه است. منیزیم نیز می‌تواند ضربان قلب شما را تنظیم و تراکم مواد معدنی در استخوان را بهبود ببخشد.

دشمن سرطان

مطالعات انجام شده روی ذرت، نشان داده که وجود خاصیت آنتی اکسیدانی در این ماده غذایی از جمله عوامل مهم در کاهش خطر بروز سرطان و واکنش‌های اکسیداتیو توسط رادیکال‌های آزاد است. برخلاف دیگر مواد غذایی پخت و پز ذُرت می‌تواند آنتی اکسیدان های آن را افزایش دهد. ذرت منبع غنی از فرولیک اسید است که در کاهش احتمال بروز سرطان‌های خاصی به مانند سرطان سینه و کبد مؤثر و کاربردی است.

آنتوسیانین ماده غذایی است که در نوع خاصی از ذرت، که بنفش رنگ است وجود دارد. این ماده در پرتقال خونی، گیلاس و توت‌فرنگی نیز وجود دارد که به عنوان مخرب رادیکال‌های آزاد در بدن عمل می‌کند. آنتی اکسیدان ها در بدن می‌توانند سلول‌های درگیر در واکنش‌های اکسیداتیو را بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم کنترل یا مهار کنند. این موضوع زمانی که آنتی اکسیدان از نوع مواد مغذی گیاهی باشد کارآمدتر است.

ذرت

قلب سالم‌تر

محققان اعلام کرده‌اند که ذرت، دارای خاصیت کاهش کلسترول خون است لذا می‌تواند سلامتی قلب و عروق شما را تضمین کند. مصرف روغن ذرت برای کاهش بیماری‌های قلبی توصیه شده است چرا که ترکیبات موجود در این روغن به میزان زیادی نزدیک به اسید چرب ایده‌ال است. گونه‌ای از اسید چرب امگا ۳ موجود در ذرت خطرات کلسترول مضر را کاهش و جایگزین آن در بدن می‌شود. از این رو احتمال بروز مشکلات قلبی، گرفتگی شریان‌ها و همچنین فشار خون و دیابت نیز کاهش پیدا می‌کند.

درمان کم‌خونی

ذرت، می‌تواند درمان کم‌خونی ناشی از کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد. آهن یکی از مهم‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده ذُرت است که برای تشکیل گلبول‌های قرمز و همچنین عملکرد بهینه آن‌ها در اکسیژن رسانی لازم و ضروری هستند. کم بود آهن نیز می‌تواند دلیلی برای کم‌خونی باشد که مصرف مواد غذایی به مانند ذرت از آن پیشگیری می‌کند.

ذرت

خواص ذرت برای پوست و مو

ذرت، زردرنگ یکی از منابع عالی برای دریافت بتاکاروتن است که در بدن تشکیل ویتامین A را می‌دهد. ویتامین A برای سلامتی چشم و پوست کاملاً ضروری است. بتاکاروتن نیز فرق چندانی با ویتامین A ندارد و افزایش سطح آن در بدن را می‌توان مترادف با افزایش سطح ویتامین A دانست. از این رو می‌توان مصرف ذرت، را عاملی برای بهبود سلامتی پوست و مو دانست. وجود ویتامین A در مخاط بدن موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عوامل بیماری‌زا خارجی است.

مقداری از بتاکاروتن در بدن به عنوان آنتی اکسیدان مصرف می‌شود. از این رو بتاکاروتن می‌تواند عاملی برای کاهش خطر احتمال بروز بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان باشد. افراد سیگاری از این مورد استثنا هستند چرا که مصرف بتاکاروتن در این افراد منجر به افزایش احتمال بروز سرطان می‌شود در حالی که در افراد غیر سیگاری وجود بتاکاروتن سرطان ریه را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.

نشاسته ذرت، از جمله موادی است که در لوازم آرایشی استفاده می‌شود و خاصیت ضدالتهابی دارد. محصولات آرایشی که در آن از ذُرت استفاده شده است می‌تواند جایگزین خوبی برای لوازم آرایشی صنعتی و شیمیایی باشد. در بیشتر کرم‌ها از ترکیبات روغنی نفتی استفاده شده است که موجب گرفتگی منافذ پوستی و تشدید شدن مشکلات پوستی می‌شود. تحقیقات نشان داده است که وجود ترکیباتی از ذُرت می‌تواند چین و چروک پوست را به میزان زیادی بهبود ببخشد.

کاهش دیابت

دیابت بیماری است که در سال‌های اخیر عده زیادی را درگیر کرده است و تاکنون نیز دلیل قطعی برای آن کشف نشده است. به طور کلی می‌توان گفت که دیابت با تغذیه افراد رابطه مستقیم دارد. مصرف ذرت، می‌تواند دیابت قندی غیر وابسته به انسولین و همچنین فشار خون بالا را کنترل کند. البته نمی‌توان از ذرت به عنوان درمان دیابت استفاده کرد.

ذرت

ذرت خوب را چگونه انتخاب کنیم؟

ذرت، معمولاً در تمام مدت سال وجود دارد و شما می‌توانید به صورت تازه از آن استفاده کنید اما ذُرت به صورت یخ‌زده نیز وجود دارد. برای نگه‌داری ذُرت می‌بایست آن را به صورت غلاف دار در یخچال و ظرف‌های در بسته نگه‌داری کنید. همچنین در هنگام خرید دقت داشته باشید که غلاف ذرت کامل باشد و دانه‌های درون ذرت، آبدار باشند. سعی کنید ظرف چند روز ذرت، تازه را مصرف کنید تا از طعم و مزه واقعی آن لذت ببرید.

سخن پایانی

ذرت، مقادیر زیادی اسید چرب در خود دارد و مصرف زیاد آن برای کسانی که مشکلات قلبی و چربی خون بالایی دارند می‌تواند مضر باشد. همچنین ذُرت به واسطه داشتن فروکتوز فراوان، عاملی برای چاقی است لذا اگر دوست ندارید چاق شوید در خوردن ذرت، باید احتیاط کنید؛ اما نباید خاصیت‌های زیاد ذرت، را با وجود فیبر و مواد مغذی فراوان در آن فراموش کرد. تعادل را رعایت کنید تا سالم و تندرست باشید.


» 6 1ساله بودم که روسپی عمویم شدم!!! - اخبار داغ ( یکشنبه 27 آبان 1397 )
» چهره معروف اینستاگرام بازیگر شد/عکس ( یکشنبه 27 آبان 1397 )
» سنی دییره ( جمعه 25 آبان 1397 )
» شوخی اکبر عبدی با بهاره رهنما +عکس ( جمعه 25 آبان 1397 )
» زنده شدن پیرمرد ۹۵ ساله در مراسم تشییع جنازه! +عکس ( جمعه 25 آبان 1397 )
» معجزه دلقک ( چهارشنبه 23 آبان 1397 )
» احترام برومند با انتشار این عکس نوشت: ( چهارشنبه 23 آبان 1397 )
» چند راهکار ساده که آرامش ذهن شما را تضمین می کند! ( دوشنبه 21 آبان 1397 )
» خودت ( دوشنبه 21 آبان 1397 )
» کار طارمی و سحر قریشی به شکایت کشید ( یکشنبه 20 آبان 1397 )
درباره ما

باسلام وعرض ارادت به کلیه دوستان عزیز وخوشحالم از اینکه از وب اینجانب دیدن میفرمایید موفق باشید
امیرپور
ایجاد کننده وبلاگ : حیدر امیرپور
banner 240x200px

آمار سایت

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

کدهای شما


FreeCod Fall Hafez


کد شمارش معکوس سال نو

كد تصویر تصادفی

كد عكس تصادفی